CCM Super Tacks AS1 klubba

Ända sedan CCM kom med sin första Tacks klubba har den varit mångas favorit. Förra årets Super Tacks 2.0 var oerhört populär. Den fick då en rejäl kvalitetsuppgradering då CCM övergick till ett nytt kompositmaterial från Sigmatex. Man förstärkte även hälen och tån som är de känsligaste punkterna på ishockeyklubor. Super Tacks 2.0 var otroligt hållbar och Super Tacks AS1 har samma egenskaper.
En Mid-kick klubba behöver inte betyda att den enbart passar för slagskott. Ett snabbt handledsskott där du pressar bladet ner i isen skapar en "hävstång" som ger riktigt hårda skott. Kolla på McDavid och Ovechkin t.ex. som använder Super Tacks konstruktion i sina klubbor. Nu har CCM förbättrat den ytterligare. Man har "optimerat" skaftets mid-kick så att den ger ännu hårdare skott. Bladet har blivit lite styvare för bättre pricksäkerhet.
Kolla in videon när några av våra kunder fick möjlighet att testa den på is.
Youtube

CCM Super Tacks AS1 har ett optimerat mid-kick skaft med mjukare del på mitten som övergår i en hårdare taper (den avsmalnande delen ner mot bladet). Den hårdare tapern och ett hårt blad gör att det går att kontrollera skotten bättre. Bladet vrider sig inte vid skottögonblicket vilket är vanligt när man har ett mjukare blad. 

Klubban kommer i YTH (30 flex), JR (40 och 50 flex), Int (55 och 65 flex) samt SR (70, 75 och 85 flex). Hos Hockeygear finns den med bladen P28, P29 och P30. Intermediate skaftet är lite rundare än tidigare och med konkava sidor för att passa damspelare och yngre spelare bättre!

Nyblivne Stanley cup mästaren med NHLs hårdaste skott, Ovechkin kör med Super Tacks AS1! 

Kom in och testa den i vår skottramp. Passa på att testa olika flex och jämför den med andra märken/modeller så får du se om den passar även dig! Be gärna personalen om råd och hjälp att hitta rätt klubba för just dig. Vi är hockeyspelare med lång erfarenhet som själva testar alla nya modeller.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att välja rätt skridskor

BAUER 2S PRO Skridskor