CCM Super Tacks AS1 skridskor2018 års stora skridskonyhet från CCM är Super Tacks AS1. Detta är 3:e generationens helgjutna skridsko från CCM. Super Tacks från 2016 var den första modellen som man kunde forma 360 grader runt foten och förra året kom Jetspeed skridskon där tekniken förfinades ytterligare. Hockeygear hAR testat nya AS1 skridskon på is och de kändes riktigt bra redan på första ispasset. Den största skillnaden med nya AS1 är framförallt att måtten från sulan och upp till överkanten på skridskon har utökats. Detta ger större volym och skridskon kommer att passa fötter men hög vrist ännu bättre. Det ger också ett bättre stöd på sidan av fötterna vilket gör dem skönare än tidigare modeller och man får lättare att luta sig i svängarna.
CCM AS1 har en ny plös som ger bättre flex framåt än tidigare. Den har också en ny innersula,  CCM Orthomove som går att anpassa i 3 steg efter hur hög hålfot man har. Get fit like a PRO

Nytt för den här säsongen är också CCM scanner. Med hjälp av den kan vi mäta exakt hur dina fötter ser ut i 3D och utläsa vilken modell och storlek som passar bäst. Tidigare har CCM använt denna teknik för att göra custom skridskor till proffsen. Nu finns den tillgänglig hos Hockeygear som hjälpmedel att hitta den perfekta skridskon för just dig!
Nya CCM Super Tacks AS1 finns i Junior och Seniorstorlekar. Köp dem här hos Hockeygear!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att välja rätt skridskor

BAUER 2S PRO Skridskor

CCM Super Tacks AS1 klubba