BAUER 2S PRO SkridskorBAUER Supreme är den skridsko som passar flest fötter. Den förra toppmodellen 1S var en stor succé och den nya uppdaterade 2S PRO kommer inte att göra dig besviken! Skridskon har samma passform som tidigare men det nya kompositmaterialet gör dem ännu lättare och mer formbara än tidigare. Inredningen känns verkligen "ombonad" och sitter riktigt skönt på foten. Skridskon har en ny plös som är baserad på den plös som kom förra säsongen med 1X skridskon. Den formar sig efter foten när den värms och har extra bra skydd mot "lace bite".

BAUER lanserar också en ny skena som sitter på 2S PRO, LS5 vilket är ett stål med karbonbeläggning på utsidan. Detta gör att slipningen håller längre och man får bättre glid och skärpa. Höjden på stålet är samma som LS4. Skenan finns endast till Edge hållare (klickhållaren) från storlek 3 och uppåt.

Du får även med en formbar sula, Speed plate 2.0 som värms samtidigt som vi värmer in skridskorna. Sulan ger dig ett bättre stöd under hålfoten vilket gör att du får ut maximal kraft av varje skär.


Hockeygear har testat 2S PRO och kan konstatera att BAUER har överträffat sig själva igen! Detta är en otroligt skön skridsko som kommer att ge många spelare de bästa förutsättningarna att prestera på
topp.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att välja rätt skridskor

CCM Super Tacks AS1 klubba