BAUER 2S PRO Målvaktsskydd


När BAUER Supreme 1S Odin kom för 2 år sedan var det en revolution inom målvaktsskydd! Skydden var baserad på en helt ny tillverkningsteknik där hela skyddet formpressas och med ett yttermaterial som hade minimalt med sömmar. BAUER hade gjort de lättaste skydden någonsin! Nu är nästa generation av BAUER Supreme här! Med BAUER Supreme 2S PRO har man fokuserat på hållbarhet för att öka livslängden och att kunna tåla de höga påfrestningar som skydden utsätts för.
Det som är unikt med 2S PRO är inte bara att de är otroligt lätta. De glider också enormt bra på isen vilket spar både tid och kraft i förflyttningarna. Benskydden returnerar puckarna hårt och precist vilket gör det svårt för motståndarna att hinna ta eventuella returer. Du kan styra ut puckarna i hörnet eller t.o.m. skapa ett kontringsläge genom att returnera ut skotten till en medspelare.

BAUER 2S PRO Plock


BAUER 2S PRO Stöt
BAUER 2S PRO Benskydd

Valle blev otroligt överraskad!

Valentina Lizana Wallner från Hockeygear fick möjlighet att testa hela BAUER Supreme 2S PRO utrustningen. Den 2-faldiga OS målvakten blev otroligt överraskad över hur lätta och smidiga skydden var. Trots att hon lagt skridskorna på hyllan och nyligen fött sitt andra barn var hon snabbare än någonsin i förflyttningarna! 

BAUER Supreme 2S PRO finns endast i Seniorstorlekar. För Junior och Inermedediate finns det undermodeller som heter BAUER Supreme S27 samt BAUER Supreme S29. Alla modeller finns att köpa hos Hockeygear!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Att välja rätt skridskor

BAUER 2S PRO Skridskor

CCM Super Tacks AS1 klubba